Zoeken afsluiten
Junitas

Over Junitas

Giften

Vzw Junitas doet beroep op overheidssubsidies voor de realisatie van zijn werking. Deze zijn vaak toereikend om alle kosten te dekken maar bieden weinig ruimte om iets extra te realiseren. We willen af en toe iets meer kunnen aanbieden aan onze jongeren. Net dat extraatje voor een duurdere buiten-activiteit tijdens een kamp, een nieuwe play-station, een nieuwe iets kwaliteitsvollere zetel in de leefgroep, de inkleding van een speelruimte,…

Op dit moment zijn er bouwwerken gestart in Genk. De huidige gebouwen van de Passer en het Jongenstehuis zijn verouderd. Met een nieuw gebouw integreren we beide werkingen in één gebouw maar blijft iedere deelwerking wel behouden. Op die manier kunnen we de kinderen en jongeren een eigentijdse accommodatie bieden.

Daarom hopen we op uw steun en zijn dankbaar voor elke gift.

Vzw Junitas is erkend om fiscale attesten uit te reiken vanaf 40 euro. Onze giftenrekening is BE63 7351 6208 9008. Vermeld in de mededeling of je een fiscaal attest wenst.
Giften mogen op naam van Junitas worden overgeschreven. Indien u dat wenst mag de gift ook specifiek naar een afdeling gaan. Vermeld dan welke afdeling u wenst te steunen.

Vragen

Heb je vragen

Wij luisteren graag naar jou
Contacteer ons
Junitas

© Junitas vzw – Sint-Martensbergstraat 36, 3600 Genk – Privacy-disclaimer