Zoeken afsluiten
Junitas

De Weijers

Onze werking

We zijn een leefgroep voor kinderen en jongeren tussen 0 en 20 jaar. We ondersteunen zowel jou als je netwerk wanneer je thuissituatie even moeilijk loopt. We proberen voor jou een huiselijke dagdagelijkse structuur te creëren.

Lees verder

Ons team

Het team dat voor je klaarstaat, bestaat uit 6 begeleiders en een teamverantwoordelijke. We heten je van harte welkom en zullen er samen alles aan doen om je een veilige, warme plek te kunnen aanbieden.

Lees verder

Hoe het begon

Broeder Frans Van Woensel kwam als lid van de bouworde, regelmatig in instellingen binnen de Bijzondere Jeugdzorg. Hij deed er allerlei soorten klusjes. Zo groeide de belangstelling bij broeder Frans om zelf een tehuis te starten.

Lees verder
"Wij melden onze jongeren graag aan voor De Weijers en kiezen bewust voor deze voorziening omdat we de leefgroep ervaren als erg warm en huiselijk. Voor de begeleiding is niks te veel en ze gaan voor de volle 100% voor onze minderjarigen. Carine is de moederfiguur voor alle kinderen. Ook de samenwerking tussen Jeugdrechtbank en voorziening loopt steeds vlot. De grote betrokkenheid naar alle jongeren is hun grootste troef!" - Consulente SDJ
Junitas Don Bosco Vlaanderen

© Jeugdhulp Don Bosco Vlaanderen Junitas  – Sint-Martensbergstraat 36, 3600 Genk – BE0408.666.344 – Privacybeleid