Zoeken afsluiten
Junitas

Onze werking

We zijn een dagcentrum voor jongeren tussen 6 en 18 jaar. Na school kom je naar het dagcentrum. Er is een vaste begeleider die met jou en met je ouders gesprekken heeft. Rond 18u45 ga je terug naar huis. Je blijft dus niet slapen in De Passer.

Lees verder

Ons team

Ons team bestaat uit een teamverantwoordelijke en 5 begeleiders. Zij zorgen voor de begeleiding in groep, de individuele begeleiding en de contextbegeleiding. Een logistiek medewerker en de klusjesman staan het team bij.

Lees verder

Hoe het begon

In 1989 werd beslist om de capaciteit in de leefgroepen af te bouwen en om te zetten in een vernieuwde werking. Zo ontstond dagcentrum De Passer. De basiswaarden bleven gelden als drijfveer in het werken met jongeren en gezinnen.

Lees verder
Een moeder vertelt: "Voor de begeleiding voelde het alsof ik in de oceaan aan het zwemmen was. Ik kon nog wel zwemmen, maar wist niet meer welke richting ik op moest gaan. De begeleiding die ik kreeg van De Passer gaf me terug richting. In het begin moesten ze me duwen en helpen. Later alleen van de zijlijn aanwijzingen geven. Nu zijn we een periode verder en weet ik in welke richting ik kan zwemmen. En ik doe het helemaal alleen."
Junitas

© Junitas vzw – Sint-Martensbergstraat 36, 3600 Genk – Privacy-disclaimer